TOPLANMA YERİ,GÜZERGAHI,BİTİM VE DAĞILMA YERLERİ

31 Ocak 2017

TOPLANMA YERİ,GÜZERGAHI,BİTİM VE DAĞILMA YERLERİ

2911 Sayılı kanuna göre, Çerkezköy İlçesinde Toplantı veya Gösteri Yürüyüşü yapılacak meydan,açık yerler ve yollar ile bu toplantı veya  gösteri yürüyüşü için toplanma ve dağılma yerleri ile izlenecek yol ve güzergahlar,ilan ve afiş yapıştırılacak yerler  aşağıda yerler:

1-TOPLANMA YERİ,GÜZERGAHI,BİTİM VE DAĞILMA YERLERİ

Çerkezköy İlçe Merkezi Yürüyüş Güzergahı

a) Toplanma Yeri; Güveniş Caddesi ile Hayri Batur caddelerinin kesiştiği yerde bulunan Belediye Mezbahanesinin önünde bulunan boş alan,

b) Gösteri yürüyüş güzergahı; Güveniş Caddesi ile Hayri Batur Caddesinin kesiştiği yerde bulunan Belediye Mezbahanesinin önünde bulunan alandan başlayarak, Hayri Batur Caddesi üzeri, Fevzi Paşa Caddesinden Çerkezköy Belediyesi Kapalı Pazar Yeri önündeki boş alan.

c) Bitim ve dağılma yeri; Hayri Batur Caddesi, Fevzi Paşa Caddesi ve Atatürk Caddesi, Altıyol Kavşağı bitim ve dağılma noktasıdır.

Alternatif Yürüyüş Güzergahı

b) Gösteri yürüyüş güzergahı; Güveniş Caddesi ile Hayri Batur Caddesinin kesiştiği yerde bulunan Belediye Mezbahanesinin önünde bulunan alandan başlayarak, Güveniş Caddesi üzerinden Barboros Caddesi, Uğur Mumcu Caddesi ve Atatürk Caddelerinin kesiştiği saat kulesi önü, Polis Noktası yanına kadar.

c) Bitim ve dağılma yeri; Güveniş Caddesi, Hayri Batur Caddesi, Atatürk Caddesi, Atatürk Caddesinin keşiştiği nokta bitim noktasıdır.

2-) AFİŞ VE PANKART YAPIŞTIRILABİLECEK YERLER

Açık hava toplantılarının yapılacağı yer ile yürüyüş güzergahındaki Belediyece branda ve afiş takılabilecek yerler; Namık Kemal Bulvarı-Fatih Caddesi Kavşağı, Barbaros Caddesi İtfaiye Karşısı, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Narin Caddesi Kipa arkası, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Öztrak Caddesi Başlangıcı, İstasyon Mahallesi Üründül Sokak girişi Lemar arkası, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Anfi Tiyatro yanı olarak belirlenmiştir.

3-) AÇIK HAVA  TOPLANTILARININ YERLERİ

Çerkezköy İlçesi, Çerkezköy Belediyesi Kapalı Pazar Yeri yanında bulunan boş alandır.Alternatif toplantı yerleri ise; Barbaros Caddesi, Güveniş Caddesi, Uğur Mumcu Caddesi ve Atatürk Caddesinin kesiştiği Saat Kulesi ve Atatürk Anıtının bulunduğu alandır.

Çerkezköy İlçesi Mülki İdare sınırları içerisinde, yukarıda belirtilen yer dışında toplantı ve gösteri yürüyüşü yapılamaz, sınırları ve yerleri belirtilen güzergah dışına çıkılamaz.