İmar Planı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü

16 Mayıs 2016

İmar Planı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü

Tekirdağ İli, Süleymanpaşa İlçesi, Gündoğdu Mahallesi, 211 Ada 93 numaralı Hazine Mülkiyetinde yer alan ve mevcut durumda imarsız durumda olan parselde, Mülteci Kabul ve Geri Gönderme Merkezi ile 112 Acil Çağrı Merkezi Hizmet Alanı yapılmak üzere ‘Resmi Kurum Alanı’ olarak kullanım kararı getirilen 1/5000 ölçekli İlave Nazım ve 1/1000 ölçekli İlave Uygulama İmar Planı teklifi incelenerek, teklif 644 sayılı Kanun Hükmünde Kararname’nin 2(ç) maddesi ve 3194 sayılı İmar Kanununun 9. Maddesi hükümleri uyarınca Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürlüğü tarafından onaylanmıştır.

Söz konusu, Tekirdağ İli, Süleymanpaşa İlçesi, Gündoğdu Mahallesi, 211 Ada 93 numaralı Hazine Mülkiyetinde yer alan ve mevcut durumda imarsız durumda olan parselde, Mülteci Kabul ve Geri Gönderme Merkezi ile 112 Acil Çağrı Merkezi Hizmet Alanı yapılmak üzere ‘Resmi Kurum Alanı’ olarak kullanım kararı getirilen 1/5000 ölçekli İlave Nazım ve 1/1000 ölçekli İlave Uygulama İmar Planı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Hizmet binasında 02.05.2016 tarihinde askıya çıkarılmıştır.