DUYURU

21 Mart 2018

DUYURU

Kamu kurum ve kuruluşlarında personel çalıştırılmasına dayalı hizmet alımı sözleşmeleri kapsamında çalıştırılmakta olan işçilerin sürekli işçi kadrolarına veya mahalli idare şirketlerinde işçi statüsüne geçirilmesine ilişkin 375 sayılı kanun hükmünde kararnamenin geçici 23 ve geçici 24 üncü maddelerinin uygulanmasına dair usul ve esaslara göre, belediyemiz şirketine işçi statüsüne geçmek üzere başvurusu kabul edilen hak sahiplerinin, 21.03.2018 tarihinde tespit komisyonu tam sayılı ile almış olduğu karara istinaden Belediye Şirketine geçecek personellerin Güvenlik Soruşturması/Arşiv Araştırması Tamamlanan ve Güvenlik Soruşturması/Arşiv Araştırması Hala Devam Eden Personeller Dikkate Alınarak Sınavda (BAŞARILI) olan ve Belediye Şirketine Geçecek Personellerin Kesin Sınav Durumunu Gösterir isim listesi aşağıda yeralmaktadır.

Taşeron Personelin Kesin Sınav Durumunu Gösteren Liste için tıklayınız.