BAŞKAN
BELEDİYEMİZ
ONLİNE İŞLEMLER
Geri
YAVRULARIMIZIN SÜNNETLERİ YAPILIYOR
14 Temmuz 2026 Salı

Çerkezköy Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi ve dar gelirli ailelerin çocuklarına yönelik her yıl düzenlenen Sünnet Şöleni kapsamında Çerkezköy Belediyesi’ne başvuran yaklaşık 300 çocuğun sünnetleri Özel Akut Polikliniği’nde ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor.

Belediye Başkanımız Vahap Akay, Belediyemiz tarafından toplu sünnet işlemlerinin gerçekleştirildiği AKUT Polikliniği’ni ziyaret etti.   

Çerkezköy Belediyesi Toplu Sünnet Şöleni’ne başvuruların sona erdiğini ve yapılan sosyo-ekonomik değerlendirme sonucunda 60 aydan gün almış 300’e yakın çocuğumuzun tespit edildiğini belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Yavrularımızın sünnetleri Özel Akut Polikliniği’nde yapılıyor. Sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında bu yıl Belediyemiz tarafından 300’e yakın çocuğumuzu sünnet ettiriyoruz. Sünnet olan tüm çocuklarımıza çeşitli armağanlar vereceğiz ve sünnet kıyafeti hediye edeceğiz. Ayrıca Ağustos ayı içinde sünnet olan çocuklarımız için Sünnet Şöleni düzenleyeceğiz” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

 “Sünnet olan yavrularımıza şimdiden geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Anne ve babaları inşallah yavrularının mürüvvetlerini de görürler” diyen Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Çocuklarımızın sünnetlerini steril bir ortamda, güvenli bir şekilde gerçekleştiren Özel Akut Polikliniği’ne çok teşekkür ediyorum. Tüm görevlilerin eline, emeğine sağlık” ifadelerini kullandı.