KADIN BASKETBOL TAKIMIMIZ DESTAN YAZIYOR (30-05-2021)

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımımız 1. Lig yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Play off eleme grubunda Samsun'da oynanan ilk maçta Samsun İlkadım Belediyesi'ni 70 - 53 mağlup eden temsilcimiz Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, 2. maçını da 85-63 kazanarak Kadınlar Basketbol 1. Ligi'ne yükselme Final maçlarına katılmaya hak kazandı.

Ankara'da 07-12 Haziran tarihlerinde oynanacak Final Grubu maçlarına toplam 6 takım katılacak olup; Grubu ilk iki sırada tamamlayan takımlar Kadınlar Basketbol 1. Ligi'ne yükselmeye hak kazanacaklar.

İŞTE FİNAL GRUBUNA KALAN TAKIMLAR

Final Grubuna kalan takımlar şunlar: Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, Rize Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, İzmir Denge Okulları Kadın Basketbol Takımı ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı.

GURUR KAYNAĞIMIZ OLDULAR

Çerkezköy Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını kaydeden Belediye Başkanımız Vahap Akay, "Öncelikle, elde ettikleri başarılarla kentimizin ve bölgemizin gurur kaynağı olan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.

Sporcularımızın, Final Grubunu da başarıyla geçerek, Kadınlar Basketbol 1. Ligi'ne çıkacaklarına gönülden inanıyorum" ifadelerini kullandı. Başkanımız Akay, Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı M. Şahin Yılmaz, Kadın Basketbol Takımımız Baş Antrenörü Ercan Çete, teknik heyet ve sporcularımıza başarılar diledi.