İYİ PARTİ’DEN BAŞKANIMIZ AKAY’A BAYRAM ZİYARETİ (16-07-2021)

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, yönetimi ile birlikte Belediye Başkanımız Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti.

İlçe yönetimi ile birlikte Belediye Başkanımız Vahap Akay’ı makamında ziyaret eden İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, “Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Belediye Başkanımızı ziyaret edip, şimdiden Kurban Bayramı’nı kutlamak istedik” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız Vahap Akay, “İYİ Parti Çerkezköy İlçe Yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Bu vesile ile başta Çerkezköylü hemşerilerim olmak üzere, tüm İslam Alemi’nin de Kurban Bayramı’nı kutluyorum” ifadelerini kullandı.