Marmaraereğlisi OSB -ÇDP Değişiklikleri

25 Mart 2022

Marmaraereğlisi OSB -ÇDP Değişiklikleri

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nca 10/03/2022 tarihinde onaylanan Tekirdağ İli, Marmaraereğlisi İlçesi sınırları içerisinde "Organize Sanayi Bölgesi (OSB)" amaçlı Trakya Alt Bölgesi ergene Havzası 1/100.000 ölçekli Revizyon Çevre Düzeni Planı Değişikliği 24/03/2022 tarihinde Tekirdağ Valiliği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü'nce İl Müdürlüğü Hizmet Binasında ve resmi web sitesinde 30 (otuz) gün süre ile askıya çıkarılmıştır. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü resmi web sitesi duyuru kısmından askıdaki planlara ve raporlarına ulaşılabilmektedir. Planlara ilişkin itirazlar Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü'ne yapılmalıdır.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü

DİĞER DUYURULAR