BAŞKANIMIZ AKAY KURBAN BAĞIŞINI YİNE KIZILAY’A YAPTI (16-07-2021)

Belediye Başkanımız Vahap Akay, her yıl olduğu gibi bu yıl da kurban vekaletini Kızılay'a bağışladı.

Türk Kızılayı Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Karaca, Belediye Başkanımız Vahap Akay'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkanımız Akay, kurban vekaletini Kızılay'a bağışladı. Kızılay Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Karaca, “Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay, kurban vekaletini Kızılay'a bağışlamıştır. Kendilerine Çerkezköy Kızılay şube yönetimi olarak çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Belediye Başkanımız Vahap Akay, Türk Kızılayı’nın ülkenin en önemli kuruluşlarından biri olduğunu belirterek, “Kızılay insanların güven ve itimadını sağlayarak sadece ülkemizde değil dünya çapında saygınlık kazanmış bir kuruluştur. Bu vesile ile tüm Türk Kızılayı ailesini başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum” diye konuştu.