ZABITA TEŞKİLATI 193. YILINI KUTLUYOR (04-09-2019)

Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 193. Yıl dönümü tüm ülke genelinde olduğu gibi Çerkezköy’de de kutlandı. 193.yıl kutlama etkinliklerinde Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürümüz Kenan Erez ve beraberindeki Zabıta memurlarımız birlikte Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk koyup, saygı duruşunda bulunup İstiklal marşı okudular.

BAŞKAN AKAY’I ZİYARET ETTİLER

Atatürk Anıtı’nda ki programın ardından Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürü Kenan Erez ve beraberindeki Zabıtalar Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürü Kenan Erez, “Zabıta Teşkilatımızın kuruluşunun 193. Yıldönümünü kutluyoruz. Çerkezköy Belediyesi’nde 32 Zabıta Memuru ve 8 Yardımcı Personel olmak üzere Müdürlüğümüz toplam 40 personel ile hizmet veriyor” dedi.

OKUL SEZONUNA HAZIRLIK YAPIYORUZ

Zabıta Müdürlüğü olarak yaz sezonunu geride bırakmak üzere olduklarını belirten Zabıta Müdürümüz Kenan Erez, 2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın açılışı nedeni ile çalışmalarımızı okullar civarında yoğunlaştırdık. Özellikle yaya geçidi ile ilgili çalışmalarımızı 1 hafta içinde tamamlamayı hedefliyoruz” dedi.

193. YILINIZ KUTLU OLSUN

Belediye Başkanımız Vahap Akay’a Zabıta Teşkilatı’na verdiği destek ve yardımlardan dolayı teşekkür eden Zabıta Müdürümüz Kenan Erez ve Zabıta memurlarımızın 193. Kuruluş Yıldönümünü kutlayan Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Zabıta Haftasın kutlu olsun. Görevlerinizde başarılar diliyorum. Ziyaretiniz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.