YILDIZ SOKAK’TA DEMİRLİ BETON YOL YAPIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR (09-02-2018)

Kızılpınar Mahallemizde altyapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklardaki yol yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Yıldız Sokak’ta da demirli beton yol yapılıyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ tarafından Kızılpınar Mahallemizde yürütülen altyapı çalışmalarında sona gelinirken; altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklardaki üstyapı çalışmaları da aralıksız sürüyor. Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kızılpınar Mahallemizde altyapısı tamamlanan Yıldız Sokak’ta 1050 metrekare demirli beton yol yapım çalışmalarına devam ediyor. Yol yapım çalışmaları, altyapısı tamamlanan tüm cadde ve sokaklarda devam edecek.