YAZAR HAYRİ VAROL’DAN BAŞKANIMIZ AKAY’A ZİYARET (15-10-2021)

“Tanınmamış Kişi” adlı kitabının ardından, “Ayçiçeği Tarlalarına Beton Dökülürken” adlı romanı ile okuyucuları ile buluşan Hayri Varol, Belediye Başkanımız Vahap Akay’a imzalı kitabını hediye etti.

İKİNCİ KİTABINI ÇIKARDI

Kentimizin ve bölgemizin tanınan siyasetçilerinden ve simalarından Hayri Varol, Belediye Başkanımız Vahap Akay’ı ziyaret ederek, anılarını ve yaşadıklarını anlattığı ikinci kitabı “Ayçiçeği Tarlalarına Beton Dökülürken” adlı imzalı eserini hediye etti. Kitabın konusu hakkında bilgi veren Hayri Varol, “Askerden büyük umutlarla dönen Halil, ailesinin ihanetiyle sarsılır. Çareyi çok sevdiği karısı Havva’yı alıp hiç bilmediği bir kente göç etmekte bulur. Yeni bir hayata kavuşma umuduyla göç ettikleri Çerkezköy’de onları büyük bir yaşam mücadelesi beklemektedir. Bir yandan geçim derdi bir yandan ise varoluş buhranlarıyla sarsılan Halil kendini büyüme hırsı ve intikam arzusuna adar. Onun bu arzuları kaybettiklerini geri verecek mi? Yoksa elindekileri kaybetmesine mi yol açacak?” dedi.

BAŞARILAR DİLEDİ

Yazar Hayri Varol’a ziyareti için teşekkür eden Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Bölgemizin bilinen isimlerinden biri olan Hayri Varol’u ikinci kitabını çıkardığı için kutluyorum. Bu kitabını da büyük bir merak ve heyecan içerisinde okuyacağım. Umarım yeni eserlerle bizleri buluşturmaya devam eder. Kendisini tekrar tebrik ediyor ve başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.