YAZ SPOR OKULLARIMIZ 2 TEMMUZ PAZARTESİ GÜNÜ BAŞLIYOR (29-06-2018)

Çerkezköy Belediyesi Yaz Spor Okulu açılış töreni Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi. Bu yıl 19 branşta düzenlenecek olan Yaz Spor Okulumuza toplam 1886 öğrenci kayıt yaptırırken, kurslarımızın ilk dönemi 2-20 Temmuz tarihleri arasında, ikinci dönemi ise 30 Temmuz – 17 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

EN ÇOK İLGİYİ YÜZME KURSU GÖRDÜ

Belediyemizin iki dönem halinde düzenlediği Yaz Spor Okulu’nda eğitimler 2 Ağustos Pazartesi günü başlayacak. Toplam 19 branşta düzenlenen Yaz Spor Okulumuzda en fazla ilgiyi yine Yüzme branşı görürken, Yüzme branşına toplam 1437 öğrenci kayıt yaptırdı. Yüzme branşından sonra en fazla ilgili Futbol branşı görürken, Futbol branşına toplam 464 öğrenci kayıt yaptırdı.

Basketbol kursuna 308, Bağlama kursuna 19, Bilgisayar kursuna 17, Gitar kursuna 70, Güreş kursuna 17, Halkoyunları kursuna 58, Heykel kursuna 27, İngilizce kursuna 177, İşaret Dili kursuna 42, Karate kursuna 127, Kort Tenis kursuna 36, Masa Tenisi kursuna 37, Okçuluk kursuna 50, Resim kursuna 93, Satranç kursuna 74, Voleybol kursuna 166, Yaratıcı Drama kursuna 33 olmak üzere bu yıl 19 branşta açtığımız Yaz Spor Okulu kurslarımıza toplam 1886 öğrencimiz kayıt yaptırdı.

ÇOCUKLARIMIZ İÇİN FAYDALI OLACAK

İlk dönemi 2 Temmuz Pazartesi günü başlayıp 20 Temmuz Cuma günü sona erecek olan Yaz Spor Okullarımızda konusunda uzman eğitmenlerin eğitim vereceğini belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, Yaz Okulları'nın öğrenciler için faydalı olacağına inandığını ifade ederek, "Toplam 19 branşta düzenlediğimiz Yaz Spor Okulumuzda eğitimler başladı. Kurslarımıza katılan öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı ve uğurlu olsun. Bu yıl düzenlediğimiz Yaz Spor Okulumuza toplam 1886 öğrencimiz kayıt yaptırdı. İlk dönemi 20 Temmuz’da sona erecek Yaz Spor Okulumuzun, ikinci dönemi 30 Temmuz’da başlayacak olup, 17 Ağustos Cuma günü sona erecek” dedi.

ÖĞRENCİLER SERVİSLER İLE GETİRİLİP, GÖTÜRÜLECEK

Yaz Spor Okulu’na katılan öğrencilerin kursların verildiği alana servisler ile götürülüp, getirildiğini ve kurs kıyafetlerinin dağıtıldığını belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, kursların 29 Ekim Spor Kompleksi’nde, Kartaltepe Piknik Alanı’nda, Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi’nde, Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim, Kültür ve Sanat Merkezi ile Amfi Tiyatro’da verileceğini sözlerine ekledi. Başkanımız Akay konuşmasının ardından öğrencilerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.