YAYA ÖNCELİĞİ KIRMIZI ÇİZGİMİZ (31-03-2021)

İçişleri Bakanlığı’nın, yayaların trafikte üstünlüğüne dikkat çekmek amacıyla başlattığı “Kırımızı Çizgi” uygulaması, Çerkezköy’de de hayata geçirildi.

Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yayaların trafikte üstünlüğüne dikkat çekmek amacıyla başlatılan “Kırımızı Çizgi” uygulaması kapsamında, kentimizde gerekli çalışmaları tamamladı. Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz, trafik ışıklarının bulunmadığı yaya geçitlerindeki bazı şeritleri kırımızı renge boyayarak, yaya güvenliğinin Çerkezköy Belediyesi’nin kırmızı çizgisi olduğuna vurgu yaptı.

Yaya önceliğine dikkat çekmek amacıyla yapılan çalışmalar kapsamında Gazi Polis Karakolu önünde, Türk Tekstil Vakfı Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi önünde ve Polis Evi önünde bulunan yaya geçitlerinin bazı şeritleri kırmızı renge boyandı.