VELİKÖY YENİ YAŞAM ALANINA KAVUŞUYOR (04-12-2019)

Belediye Başkanımız Vahap Akay Veliköy Mahallemizde Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu üzerinde yeni oluşturulan 30 dönümlük mesire ve açık spor alanlarında incelemelerde bulundu.

30 DÖNÜMLÜK BİR YAŞAM ALANI

Veliköy Mahallemizde Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu üzerinde oluşturulan 30 dönümlük mesire ve açık spor alanlarında incelemelerde bulunan Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Çalışmalarda sona gelindi. En kısa sürede, 30 dönümlük mesire ve açık spor alanlarını Veliköy Mahallesi sakinlerimizin hizmetine açacağız” dedi.

Mesire alanının piknik masaları ve oturma grupları ile donatıldığını sözlerine ekleyen Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Ayrıca yeni yaşam alanı içinde bir adet futbol sahası, bir adet basketbol sahası ve bir adet de tenis sahası yaptık. Gençlerimiz bu alanlarda diledikleri gibi spor yapabilecekler” açıklamalarında bulundu.

İÇERİSİNDE SPOR SAHALARI DA OLACAK

Veliköy Mahallesi sakinlerinin aileleri ile birlikte güzel vakit geçirebilecekleri bir alana en kısa zamanda kavuşacaklarını belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Yeni mesire ve açık spor alanlarımız en kısa zamanda vatandaşlarımızın kullanımına açılacak” ifadelerini kullandı.