VELİKÖY MAHALLE EVİ KURSİYERLERİNDEN ZİYARET (05-02-2019)

Çerkezköy Belediyesi Veliköy Mahalle Evi kursiyerleri Belediye Başkanımız Vahap Akay’ı ziyaret ederek, Veliköy Mahalle Evi’ne katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiler

Çerkezköy Belediyesi Veliköy Mahalle Evi Sorumlusu Gülten Altay ile birlikte Belediye Başkanımız Vahap Akay’ı ziyaret eden kursiyerler, Veliköy Mahallesi’ne ve Veliköy Mahalle Evi’ne yaptığı katkılar için Belediye Başkanımız Vahap Akay’a teşekkür ettiler.

Veliköy Mahalle Evi’nin Veliköylü kadınların hayatını değiştirdiğini belirten kursiyerler, “Eskiden sadece evde temizlik yapıyorduk, bulaşık yıkıyorduk. Birkaç komşumuzu tanıyorduk. Açtığınız mahalle Evi sayesinde kendimizi özel ve farklı hissediyoruz. Açılan mahalle Evi ile birlikte paylaşmayı, dostluğu, arkadaşlığı, üretmeyi öğrendik. Hepimiz iç içe olduk” dediler.

İLKİNİ VELİKÖY’DE AÇTIK

İlk Mahalle Evi’ni Veliköy’de açtıklarını kaydeden Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Mahalle Evimizi sizler doldurdunuz, oraya hayat verdiniz. Veliköy’ün ardından Kızılpınar ve Bağlık Mahallelerimizde Mahalle Evlerimizi açtık ve şuan binlerce ev hanımı bu kurslara katılıyor” dedi.

ALTYAPI TAMAMLANACAK

Veliköy’de modern ve şık bir Kapalı Düğün Salonu yapıldığını, yeni bir park ve spor alanının tamamlanma aşamasında olduğunu, Piknik ve Mesire Alanı’nın da bitmek üzere olduğunu belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, önümüzdeki dönem Veliköy’de altyapı çalışmasının yapılıp kanalizasyon hatlarının kolektör hattı ile arıtmaya bağlanacağını, Çorlu Deresi’nin ıslahının da DSİ tarafından yapılması ile birlikte Veliköy Mahallesi’nin koku sorununun ortadan kalkacağını ifade etti.

Veliköy Mahalle Evi kursiyerlerine ziyaret için teşekkür eden Belediye Başkanımız Vahap Akay, daha sonra kursiyerler ile hatıra fotoğrafı çektirdi ve kursiyerler Belediye Başkanımız Vahap Akay’a el emeği, göz nuru bir rölyef çalışması hediye ettiler.