TÜRKİYE 2.’SİNDEN BAŞKANIMIZ AKAY’A ZİYARET (09-05-2019)

Anadolu Yıldızlar Ligi Taekwondo Türkiye Birinciliği Müsabakalarında Türkiye 2’ncisi olan Beyza Duman, Belediye Başkanımız Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti.

DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Başarılı Taekwondocu Beyza Duman, Antrenörü Mustafa Kılıç ile birlikte Belediye Başkanımız Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. 03-05 Mayıs 2019 tarihleri arasında 206 sporcunun katılımı ile Düzce’de 18 Temmuz Spor Salonu’nda düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Taekwondo Türkiye Birinciliği Müsabakalarında Beyza Duman’ın kentimizi temsil ettiğini kaydeden Antrenör Kılıç, “Kızımız şampiyonayı Türkiye 2.’si olarak tamamladı. Şimdi önümüzde Avrupa ve Dünya Şampiyonaları var. Bu turnuvalara katılmak ve iyi bir derece alabilmek için çok çalışacağız” diye konuştu.

SPORCULARIMIZIN BAŞARILARIYLA GURURLANIYORUZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız Vahap Akay, elde ettiği büyük başarıdan dolayı da Beyza Duman ve Antrenörü Mustafa Kılıç’ı tebrik etti. Çerkezköy Belediyesi’nin her zaman sporun ve sporcunun yanında olduğunu kaydeden Başkanımız Vahap Akay, “Beyza gibi çocuklarımızın çeşitli spor dallarında elde ettikleri başarılar bizi gururlandırıyor ve mutlu ediyor. Bu vesile ile bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da spora ve sporcularımıza desteklerimiz devam edecektir” ifadelerini kullandı.