TÜRK OCAKLARI ÇERKEZKÖY ŞUBESİ’NDEN ZİYARET (14-01-2020)

Türk Ocakları Çerkezköy Şube Başkanı Burak Candaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri Tarık Akman ile Cüneyt Karaşahin Belediye Başkanımız Vahap Akay’ı ziyaret ettiler.

Belediye Başkanımız Vahap Akay’ı ziyaret eden Türk Ocakları Çerkezköy Şube Başkanı Burak Candaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri Tarık Akman ile Cüneyt Karaşahin, Türk Ocakları Çerkezköy Şubesi’nin çalışmaları hakkında bilgi vererek, güncel konular üzerinde sohbet ettiler.

ZİYARETİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

Türk Ocakları Çerkezköy Şube Başkanı Burak Candaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri ne nazik ziyaretleri için teşekkür eden Belediye Başkanımız Vahap Akay, Türk Ocakları Çerkezköy Şubesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiğini ve takdir ettiğini belirterek, “Ziyaretiniz için teşekkür ediyor ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.