STEP AEROBİK PİLATES KURSU KAYITLARI 5 ŞUBAT’TA BAŞLIYOR (03-02-2018)

Çerkezköy Belediyesi tarafından açılan ve vatandaşlarımızın yoğun katılım gösterdiği Step Aerobik Pilates Kursu kayıtları 5 Şubat Pazartesi günü başlıyor.

23 ŞUBAT CUMA GÜNÜ BAŞVURU İÇİN SON GÜN

Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından ücretsiz olarak düzenlenecek olan Step Aerobik Pilates Kursu’na katılmak isteyen vatandaşlarımız 5 Şubat – 23 Şubat tarihleri arasında Çerkezköy Belediyesi Halk Masalarına ya da Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim Kültür ve Sanat Merkezi’ne yalnızca kimlik fotokopileri ile başvurarak kayıt yaptırabilirler.

KURSUMUZ 5 MART’TA BAŞLAYACAK

Step Aerobik Pilates Kursu’nun 5 Mart Pazartesi günü başlayacağını belirten Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Belediyemiz tarafından düzenlenecek olan Step, Aerobik ve Pilates kursuna katılmak isteyen vatandaşlarımız 5 Şubat Pazartesi gününden itibaren kayıtlarını yaptırabilirler. Kurslarımız Pazartesi ve Çarşamba günleri Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim Kültür ve Sanat Merkezi’nde, Salı ve Perşembe günleri de Kızılpınar Kültür Merkezi’nde verilecektir ” dedi.