SENİ UNUTMAK İSTEMEDİM Kİ ÇERKEZKÖY’DE SAHNELENECEK (12-11-2021)

Çerkezköy Belediyesi kültür sanat etkinlikleri devam ediyor. “Seni Unutmak İstemedim ki” adlı tiyatro oyunu 17 Kasım Çarşamba günü, Çerkezköylü tiyatro severler için sahnelenecek.

OYUNUN KONUSU

11 yıllık bir evliliği ayakta tutmak için en fazla ne yapardınız? Mesela sırf karınızı mutlu etmek için hamile kalır mıydınız? Kadınlar aslında ne ister? Erkekler bu isteklerin ne kadarını doğru anlar? Madem evlilik uzun bir oyun o zaman haydi oynamaya başlayalım ama kurallara dikkat edin zira bazıları size çok da uymayabilir. Temaşa Gösteri Sanatları uzun ömürlü bir evliliğin tarifini sizler için yaptı... Kadın ne ister, erkek ne anlar?

17 KASIM ÇARŞAMBA GÜNÜ

Tüm bu soruların esprili bir dille ele alındığı tiyatro oyunu Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde 17 Kasım Çarşamba günü saat 20.00’de Çerkezköylü tiyatro severler için sahnelenecek. Oyunda usta sanatçılar Ferdi Akarnur, Kayra Şenocak, Dost Elver ve Buket Dereoğlu yer alacak. Kayra Şenocak’ın yazıp yönettiği oyunu, 10 yaş ve üzeri tüm tiyatro severler izleyebilecek.

HES KODU VE PCR TESTİ SORGULAMASI YAPILACAK

Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce düzenlenen ve katılımın kontenjanla sınırlı olduğu programa katılmak isteyenler, biletlerini etkinlikten 2 saat önce Atatürk Kültür Merkezi gişelerinden temin edebilirler. Pandemi tedbirleri kapsamında aşılarını tamamlamış veya hastalığı geçirmiş izleyiciler Hayat Eve Sığar (HES) uygulaması üzerinden bilgilerini göstererek etkinliğe katılabilecek. Aşılarını tamamlamamış veya hastalığı bağışıklık süresi devam eden bir vakitte atlatmamış kişiler ise, en fazla 48 saat önce yapılmış negatif sonuçlu PCR testlerini göstererek etkinliğe katılabileceklerdir. Tüm kontroller etkinlik girişlerinde HES uygulaması üzerinden yapılacaktır.