SEMA VE AYTAÇ SOKAKLAR DEMİRLİ BETON YOL YAPILDI  (23-11-2021)

Yıldırım Beyazıt Mahallesi Sema ve Aytaç Sokaklarda Çerkezköy Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü Ekipleri tarafından 1300 metrekare demirli beton yol yapımı tamamlandı.

Çerkezköy Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü Ekipleri tarafından kent genelinde ihtiyaç duyulan cadde ve sokaklardaki yol ve kaldırım yapım-onarım çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Yıldırım Beyazıt Mahallesi Sema ve Aytaç Sokaklarda 1300 metrekarelik demirli beton yol yapımı tamamlandı.

1.300 METREKARE DEMİRLİ BETON YOL YAPILDIR

Çerkezköy Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü Ekipleri tarafından Yıldırım Beyazıt Mahallesi Sema ve Aytaç Sokaklarda yaklaşık 1300 metrekare demirli beton yol yapım çalışması gerçekleştirilirken, kentimiz genelinde ihtiyaç duyulan cadde ve sokaklarda yol ve kaldırım yapım-onarım çalışmaları devam edecek.