ŞEHİT DİNÇER ERSOY KABRİ BAŞINDA ANILDI (10-11-2017)

Belediye Başkanımız Vahap Akay, Siirt’in Pervari ilçesinde düşen helikopterde şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Dinçer Ersoy için şahadetinin beşinci yıl dönümü dolayısıyla Çerkezköy Şehitliği’nde düzenlenen anma törenine katıldı.

Şehit Uzman Çavuş Dinçer Ersoy için Çerkezköy Şehitliği’nde düzenlenen anma programına Çerkezköy Kaymakamı A. Selami Abban, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Engin Candaş, Belediye Başkanımız Vahap Akay, İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu, Çerkezköy Jandarma Komutanı Yüzbaşı Volkan Torun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Şehit Annesi Nilüfer Hatun Ersoy ve Şehit Babası Mustafa Ersoy, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, şehidin adının verildiği Şehit Dinçer Ersoy İlkokulu Müdürü Önder Ayaz ve öğrenciler katıldı.

Oğlunun Atatürk sevdalısı bir çocuk olduğunu ifade eden Şehit Annesi Nilüfer Hatun Ersoy, “Onun 10 Kasım’da şehit olması sanki bu sevginin göstergesi. Hem gururluyuz hem de üzüntülüyüz. Ben bir evlat vatana feda ettim ama bir sürü evlat kazandım. Vatanımız sağ olsun” dedi. Şehidin öz geçmişinin ve “Şehitler Ölmez” şiirinin okunmasının ardından protokol üyeleri ve minik öğrenciler şehidin kabri başında dualar ettiler.

Her hakkı saklıdır 2016