RAMAZAN EĞLENCELERİ FİNALİ TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROSU İLE YAPILDI (12-06-2018)

Çerkezköy Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Ramazan Eğlenceleri etkinlikleri, Çerkezköy Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosunun ilahilerden oluşan muhteşem konseri ile sona erdi.

Çerkezköy Belediyesi’nin ‘Ramazan Birlikte Güzel’ sloganı ile her yıl düzenlediği Geleneksel Ramazan Eğlenceleri sona erdi. 3 Haziran Pazar günü akşamı ‘Ramazan Hatırası’ adlı tek perdelik komedi oyunu ile başlayan Çerkezköy Belediyesi Ramazan Eğlenceleri bu akşam düzenlenen Çerkezköy Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu konseri ile tamamlandı. Çerkezköy Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosunun konseri büyük beğeni topladı.

İlahilerden oluşan konserin finalinde semazen gösterisi sahnelendi. Konser sonunda Koro Şefi F. Fahrihan Ünsal’a çiçek takdim eden Belediye Başkanımız Vahap Akay, hemşericilik bilincinin artması, kültürel kaynaşma ve dayanışmanın üst seviyeye çıkması için Çerkezköy Belediyesi olarak her türlü çaba ve gayreti göstermeye bundan önce olduğu gibi bundan sonra da devam edeceklerini belirtti.