PTT HEYETİNDEN BAŞKANIMIZ AKAY’A TANIŞMA ZİYARETİ (19-07-2019)

PTT Tekirdağ Baş Müdür Yardımcısı Yahya Bayırhan, Belediye Başkanımız Vahap Akay’a tanışma ziyaretinde bulundu.

Ziyarette PTT Tekirdağ Pazarlama ve Satış Müdürü Özen Akbaş, Pazarlama ve Satış Müdür Yardımcısı Kemal Aktaş ile PTT Çerkezköy Şube Müdür Vekili Berna Tabak da PTT Tekirdağ Baş Müdür Yardımcısı Yahya Bayırhan’a eşlik etti. PTT Çerkezköy Şube eski Müdürü Ali Arslan’ın emekliye ayrılmasının ardından Berna Tabak’ın Müdür Vekili görevine getirildiğini kaydeden PTT Tekirdağ Baş Müdür Yardımcısı Yahya Bayırhan, “Size tanışma ziyaretinde bulunmak istedik. Bu nedenle bu ziyareti gerçekleştirdik” diyerek, Başkanımız Akay’a çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız Vahap Akay da PTT Çerkezköy Şube Müdür Vekilliği görevine getirilen Berna Tabak’a yeni görevinde başarılar diledi.