PROF. DR. NECMETTİN ERBAKAN CADDESİ’NDE DÜZENLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR (21-09-2021)

Çerkezköy Belediyesi tarafından Fatih Mahallesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Caddesi ve Orkide Caddesi’nde başlatılan yol genişletme ve düzenleme çalışmaları devam ediyor.

6 BİN METREKARE BETON KALDIRIM YAPILIYOR

Çerkezköy Belediyesi Makine İkmal, Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekipleri tarafından Fatih Mahallesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Caddesi’nde düzenleme çalışmalarına geçtiğimiz günlerde başlanıldığını belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Yol genişletme çalışmalarının devam ettiği caddemizde bisiklet yolu da yapacağız. Ekiplerimiz şu anda beton kaldırım yapım çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte caddemizde yaklaşık 6 bin metrekarelik beton kaldırım yapılmış olacak” dedi.

BİSİKLET YOLU YAPILACAK

Yol genişletme ve kaldırım yapım çalışmalarının tamamlanmasının ardından bisiklet yolu yapımına başlanılacağını ifade eden Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Caddemizde ayrıca 6 bin metrekarelik de sıcak asfalt kaplama çalışması gerçekleştireceğiz. Bununla birlikte yeni yaptığımız kaldırımlarımızı ağaçlandırma çalışmaları ile güzel bir görünüme kavuşturacağız.” dedi. Başkanımız Vahap Akay, yol ve kaldırım yapım-onarım çalışmalarının kentimizin ihtiyaç duyulan her noktasında devam edeceğini sözlerine ekledi.

ORKİDE CADDESİ’NDE 12 BİN METREKARE ASFALT YAPILACAK

Ambardere Mevkii Prof. Dr. Necmettin Erbakan Caddesi ve Orkide Caddesi'nde düzenleme çalışmaları devam ediyor. Necmettin Erbakan Caddesi'nde yol genişletme, bisiklet yolu ve 6 bin metrekarelik kaldırım inşaatının tamamlanmasının ardından 6 bin metrekarelik sıcak cadde üstü. Orkide Caddesi'nde yol genişletme caddesinin tamamlanmasıyla yaklaşık 12 bin metrekare sıcak asfalt çalışması yapılacak