PROF. DR. NECMETTİN ERBAKAN CADDESİ’NDE DÜZENLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR (15-09-2021)

Çerkezköy Belediyesi tarafından Fatih Mahallesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Caddesi’nde başlatılan yol genişletme ve düzenleme çalışmaları devam ediyor.

6 BİN METREKARE BETON KALDIRIM YAPILIYOR

Çerkezköy Belediyesi Makine İkmal, Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekipleri tarafından Fatih Mahallesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Caddesi’nde düzenleme çalışmalarına geçtiğimiz günlerde başlanıldığını belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Yol genişletme çalışmalarının devam ettiği caddemizde bisiklet yolu da yapacağız. Ekiplerimiz şu anda beton kaldırım yapım çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte caddemizde yaklaşık 6 bin metrekarelik beton kaldırım yapılmış olacak” dedi.

BİSİKLET YOLU YAPILACAK

Yol genişletme ve kaldırım yapım çalışmalarının tamamlanmasının ardından bisiklet yolu yapımına başlanılacağını ifade eden Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Caddemizde ayrıca 6 bin metrekarelik de sıcak asfalt kaplama çalışması gerçekleştireceğiz. Bununla birlikte yeni yaptığımız kaldırımlarımızı ağaçlandırma çalışmaları ile güzel bir görünüme kavuşturacağız.” dedi. Başkanımız Vahap Akay, yol ve kaldırım yapım-onarım çalışmalarının kentimizin ihtiyaç duyulan her noktasında devam edeceğini sözlerine ekledi.