POPÜLER GERÇEK İLGİYLE İZLENDİ (30-03-2017)

Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Dünya Tiyatro Günü ve Haftası kapsamında sahnelenen ‘Popüler Gerçek’ isimli tiyatro oyunu Çerkezköylü tiyatro severler tarafından beğeni ile izlendi.

TİYATRO SEVERLERDEN TAM NOT ALDI

Ünlü oyuncularının rol aldığı Popüler Gerçek adlı iki perdelik tiyatro oyunu saat 20.00’da Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda ücretsiz olarak sahnelendi. Komedi türündeki oyunda tiyatro dünyasının sevilen yüzleri Kerem Atabeyoğlu, Almila Uluer Atabeyoğlu, Emel Çölgeçen, Nihal Usanmaz ve Cem Uslu sahne aldı. İzleyenlerin adeta kahkahaya boğulduğu Popüler Gerçek isimli tiyatro oyunu, tiyatro severlerden tam not aldı.

Cem Uslu’nun yazıp yönettiği oyunu izlemek için Halk Eğitimi Merkezi’ne gelen tiyatro severler salonu doldurdu. Oyunu izleyenler arasında Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay ve Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe de yer aldı. Oyun sonunda ünlü isimler dakikalarca ayakta alkışlandı.

Her hakkı saklıdır 2016