ÖZEL GÖRÜR LİSESİ MÜDÜRÜ BOYRAZ’DAN BAŞKANIMIZ AKAY’A TANIŞMA ZİYARETİ (12-06-2018)

Özel Görür Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne (AFM) müdür olarak atanan Burhan Boyraz, Belediye Başkanımız Vahap Akay’a tanışma ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız Vahap Akay, Özel Görür Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ndeki yeni görevinde Burhan Boyraz’a başarılar diledi. Ziyarette Özel Görür Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Mustafa Demirci de yer aldı. Ziyaret sonunda Başkanımız Vahap Akay, Özel Görür Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Burhan Boyraz ve Müdür Yardımcısı Mustafa Demirci ile hatıra fotoğrafı çektirdi.