ORDULULARDAN BAŞKANIMIZ AKAY’A NEZAKET ZİYARETİ (13-10-2021)

Çerkezköy Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Çiloğlu, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanımız Vahap Akay’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Çerkezköy Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Çiloğlu ve yönetiminin Belediye Başkanımız Vahap Akay’a gerçekleştirdiği ziyarette Cumhuriyet Halk Partili Çerkezköy Belediye Meclis Üyemiz Beytullah Coşkun da yer aldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız Vahap Akay, Çerkezköy Belediyesi olarak her zaman derneklerimizin yanında olduklarını belirterek, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kamu yararına çalışan tüm derneklere ve sivil toplum örgütlerine desteklerinin devam edeceğini kaydetti. Başkanımız Akay, Hasan Çiloğlu ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.