OKUL BAHÇELERİ YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI’NA HAZIRLANIYOR (10-09-2018)

17 Eylül’de başlayacak olan 2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı öncesi Belediyemiz tarafından ilçe genelindeki tüm okulların bahçeleri süpürülüp, yıkanıyor ve genel mıntıka temizlikleri yapılıyor

Çerkezköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından 17 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan 2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılı nedeni ile ilçemiz genelindeki tüm okulların mıntıka temizlikleri yapılıyor, okul bahçelerinde biriken çöp ve moloz yığınları temizlenerek, okul bahçeleri yıkanıyor.

ÖNCE SÜPÜRÜLÜYOR, ARDINDAN YIKANIYOR

Tüm okulların bahçelerinin süpürge aracı ile süpürüldükten sonra basınçlı su ile yıkandığını ve ayrıca okul bahçelerinde genel anlamda mıntıka temizliği yapıldığını belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Yavrularımızın 2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı’nda eğitim ve öğretim göreceği tüm okullarımızın okul bahçelerinde süpürme, yıkama ve mıntıka temizliği çalışmalarına başladık. Çalışmalar kapsamında ilk olarak süpürge aracı ile okul bahçesi süpürülüyor. Ardından bir yandan mıntıka temizliği yapılırken, bir yandan ise basınçlı su ile okul bahçesi yıkanıyor. Hedefimiz 17 Eylül Pazartesi gününe kadar kentimiz genelindeki tüm okullarımızda çalışmalarımızı tamamlayarak, okullarımızın bahçelerini temiz ve güzel bir görünüme kavuşmasını sağlayıp, öğrencilerimizin daha temiz bir okulda eğitim ve öğretim dönemine başlamaları” dedi.