MISTIK AİLESİ’NE HOŞ GELDİN BEBEK ZİYARETİ (11-10-2021)

Çerkezköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen Hoş Geldin Bebek Projesi kapsamında Mıstık Ailesi’ni evlerinde ziyaret edip, hediye paketlerini takdim eden Belediye Başkanımız Vahap Akay, dünyaya gözlerini açan Kıvanç Bebeğe de uzun ve sağlıklı bir yaşam diledi.

HOŞ GELDİN KIVANÇ BEBEK

Belediye Başkanımız Vahap Akay, Cumhuriyet Mahallesi’nde ikamet eden Rabia-Hasan çiftini evlerinde ziyaret etti. Mıstık Ailesi’nin dünyaya yeni gelen bebekleri Kıvanç’a sağlıklı ve uzun bir yaşam temennisinde bulunan Belediye Başkanımız Vahap Akay, Hoş Geldin Bebek Hediye Paketini Mıstık Ailesi’ne takdim etti.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Hayata ‘Merhaba’ diyen Kıvanç Bebeğe uzun ve sağlıklı bir yaşam dileyen Belediye Başkanımız Vahap Akay, Mıstık Ailesi’ni de tebrik etti.  Belediye Başkanımız Vahap Akay’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren ve Belediye Başkanımıza teşekkür eden Rabia ve Hasan Mıstık çifti de böylesine anlamlı bir projeyi hayata geçiren Çerkezköy Belediyesi’ni tebrik ettiler.