MİSAFİR GENÇLERE SERTİFİKALARI VERİLDİ (02-10-2019)

ÇERKEZKÖY’DE 1 HAFTA KALDILAR

İngiltere, İtalya, Romanya, Yunanistan, Portekiz ve Türkiye’nin değişik vilayetlerinden Avrupa Birliği ve Türkiye Ulusal Ajansı Destekli Erasmus+ Gençlik Değişim Programı çerçevesinde Çerkezköy’e gelen ve 1 hafta konaklayan gençlerin Perşembe günü evlerine döneceklerini belirten Belediye Başkan Yardımcımız Enver Bayram, “Avrupa’nın değişik ülkelerinden gelen toplam 33 gencimizi sanayinin gözbebeği kentimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk” dedi.

EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Çerkezköy’de 1 haftadır misafir olan gençler ile sohbet eden, Çerkezköy Belediyesi’nin sosyo-kültürel etkinliklerini anlatan Belediye Başkan Yardımcımız Enver Bayram, “Bu eğitim programında emeği geçen, katkısı bulunan herkese çok teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımız Vahap Akay yoğun programı nedeni ile bugün aramızda değil. Size kendisinin selam ve sevgilerini getirdim” ifadelerini kullandı.

YİNE BEKLERİZ

“İnşallah Çerkezköy programınız güzel geçmiştir, memnun ayrılıyorsunuzdur kentimizden” diyen Belediye Başkan Yardımcımız Enver Bayram, “Ülkelerinize, evlerinize döndüğünüz zaman kentimizin, ülkemizin güzelliklerini çevreniz ile paylaşırsınız. Sizleri, arkadaşlarınızı ve ailelerinizi her zaman ülkemize bekleriz” diyerek, sözlerini tamamladı.