MİNİK ÖĞRENCİLER 2 ENGELLİ VATANDAŞIMIZI SEVİNDİRECEK (14-05-2019)

Atatürk İlkokulu öğrencilerinin Eylül 2018 tarihinden bu yana biriktirdikleri kapakları geri dönüşüm firmasına teslim edilerek; ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlarımıza verilmek üzere 2 adet tekerlekli sandalye taahhüdü alındı.

Çerkezköy Belediyesi Çevre Müdürlüğü, Atatürk İlkokulu 1-C Sınıfı öğrencilerinin Eylül 2018 tarihinden bu yana biriktirdiği kapakları, öğrenciler ile birlikte Belediyemiz sözleşmeli ambalaj atığı toplama firması Yuni Geri Dönüşüm Tesisi’ne teslim etti. Toplamda 130 kilogram kapak toplayan Atatürk İlkokulu 1-C Sınıfı öğrencileri, topladıkları kapaklar karşılığında öğretmenlerinden birer adet kitap hediye aldılar.

Ayrıca Çerkezköy Belediyesi’nin sözleşmeli geri dönüşüm firması Yuni Geri Dönüşüm de Atatürk İlkokulu 1-C Sınıfı öğrencilerine ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlarımıza teslim edilmek üzere 2 adet tekerlekli sandalye vermeyi taahhüt etti. Tekerlekli sandalyeler teslim alınır alınmaz Belediyemiz Çevre Müdürlüğü personeli ve öğrencilerimiz ile birlikte ihtiyaç sahiplerine teslim edilecektir.