MELİSA SOKAK’TA BASKI BETON KALDIRIM YAPILIYOR (16-11-2020)

Belediyemiz tarafından kentimiz genelinde gerçekleştirilen beton yol ve kaldırım yapım çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Cumhuriyet Mahallesi Melisa Sokak’ta toplam 3 bin 260 metrekare baskı beton kaldırım yapılıyor.

3 BİN 260 METREKARE BASKI BETON KALDIRIM YAPILIYOR

Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kentimizin ihtiyaç duyulan noktalarında gerçekleştirdiği beton yol ve kaldırım yapım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Cumhuriyet Mahallesi Melisa Sokak’ta toplam 3 bin 260 metrekare baskı beton kaldırım çalışması gerçekleştiriliyor.

9 BİN METREKARE SICAK ASFALT ÇALIŞMASI YAPILACAK

Kaldırım yapım çalışmalarının en kısa sürede tamamlanacağını kaydeden Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Kaldırım yapımının tamamlanmasının ardından ekiplerimiz burada sıcak asfalt yol yapımına başlayacak. Melisa Sokak’ta yaklaşık 9 bin metrekare sıcak asfalt kaplama çalışması gerçekleştirilecek” dedi.

KALDIRIMLARDA YEŞİL BANTLAR OLUŞTURULACAK

Melisa Sokak’ta ayrıca kaldırımlarda yeşil bant alanlarının da oluşturulacağını sözlerine ekleyen Başkanımız Vahap Akay, “Kaldırımlarımıza belirli aralıklarla oturma grupları da konulacak” dedi. Kaldırım ve yol yapım onarım çalışmaları kentimizin ihtiyaç duyulan noktalarında devam edecek.