LARVA VE BÖCEK İLAÇLAMASI YAPILIYOR (16-04-2020)

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Veteriner İşleri Şube Müdürlüğü tarafından kentimiz genelinde larva ve haşere ilaçlama çalışması yapılıyor.

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte böcek ilaçlama çalışmalarına ağırlık veren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Veteriner İşleri Şube Müdürlüğü tarafından kentimiz genelindeki sulak alanlar ile yeşil alanlarda larva ve haşere ilaçlaması yapılırken, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Veteriner İşleri Şube Müdürlüğü yetkilileri ilaçlamaların periyodik aralıklar ile devam edeceğini kaydettiler.

UÇKUN İLE MÜCADELE DE SÜRÜYOR

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Veteriner İşleri Şube Müdürlüğü tarafından kentimiz genelinde larva ve haşere ilaçlama çalışmalarının yanı sıra Çerkezköy Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’nün uçkun ile mücadele çalışmaları da periyodik olarak devam ediyor.