KURTOĞLU AİLESİ’NE HOŞ GELDİN BEBEK ZİYARETİ  (02-04-2021)

Çerkezköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen Hoş Geldin Bebek Projesi kapsamında Kurtoğlu Ailesi’ni evlerinde ziyaret edip, hediye paketlerini takdim eden Belediye Başkanımız Vahap Akay, dünyaya gözlerini açan Kumsal Ada Bebeğe de uzun ve sağlıklı bir yaşam diledi.

HOŞ GELDİN KUMSAL ADA BEBEK

Belediye Başkanımız Vahap Akay, Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde ikamet eden Işıl-Caner Kurtoğlu çiftini evlerinde ziyaret etti. Kurtoğlu Ailesi’nin dünyaya yeni gelen bebekleri Kumsal Ada’ya sağlıklı ve uzun bir yaşam temennisinde bulunan Belediye Başkanımız Vahap Akay, Hoş Geldin Bebek Hediye Paketini Kurtoğlu Ailesi’ne takdim etti.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Hayata ‘merhaba’ diyen Kumsal Ada Bebeğe uzun ve sağlıklı bir yaşam dileyen Belediye Başkanımız Vahap Akay, Kurtoğlu Ailesi’ni de tebrik etti.  Belediye Başkanımız Vahap Akay’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren ve Belediye Başkanımıza teşekkür eden Işıl ve Caner Kurtoğlu çifti de böylesine anlamlı bir projeyi hayata geçiren Çerkezköy Belediyesi’ni de tebrik ettiler.