KURBANLIK HAYVAN SATIŞ VE KESİM YERİNDE ÇADIRLAR KURULMAYA BAŞLANDI (29-07-2019)

Pınarça Yolu üzerinde Çerkezköy Belediyesi Kurbanlık Hayvan Satış ve Kesim Yeri’nde hazırlıklar tamamlanmasının ardından kurbanlıklar gelmeye başladı

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi vatandaşların kurbanlıklarını rahatça almaları ve kesimi yapabilmeleri için her yıl olduğu gibi bu yılda Çerkezköy Belediyesi Kurbanlık Hayvan Satış ve Kesim Yeri’nde hazırlıkları tamamlayarak, kurbanlık hayvan satan esnafların ve vatandaşların kullanımına açtıklarını belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Hafta başından itibaren kurbanlık hayvan satan esnaflarımız çadırlarını kurmaya ve hayvanlarını getirmeye başladı” dedi.

“Kurbanlık hayvan satan esnafımızın ve vatandaşlarımızın sorunsuz bir bayram geçirmesi için Kurban Satış ve Kesim Yerimizdeki hazırlıklarımızı tamamladık” diyen Belediye Başkanımız Vahap Akay “Hem vatandaşlarımızın hem de kurban satıcılarımızın sorunsuz bir bayram geçirmesi için Kurban Satış ve Kesim Yerimizdeki hazırlıklarımızı tamamlayarak, esnafımızın ve halkımızın kullanımına açtık. Hijyen kurallarına uygun olan kesim yerimizde bayram boyunca vatandaşlarımıza hizmet vereceğiz. Kurban Satış ve Kesim Yerimiz vatandaşlarımızın ve esnafımızın su, tuvalet gibi ihtiyaçlarına cevap verebilmektedir. Ayrıca Kurban Kesim Yerimizin üzerini çatı ile kaplıdır” açıklamasında bulundu.