KOVİD-19 TEDBİRLERİ DENETİMLERİ DEVAM EDİYOR (08-10-2020)

Belediye Başkanımız Vahap Akay, İçişleri Bakanlığı’nca yayınlanan genelge kapsamında tüm yurtta olduğu gibi kentimizde de gerçekleştirilen kapsamlı Kovid-19 Tedbirleri Denetimlerine katıldı.

Salgınla mücadele kapsamında hayatın her alanında mevcut tedbirlere uyulmasının önemine dikkat çekilen “Kovid-19 Tedbirleri Denetimleri” başlıklı genelge kapsamında ülke genelinde Kovid-19 tedbirleri denetimleri devam ediyor.

"Sağlık için hepimiz için" sloganıyla yapılan geniş kapsamlı denetimler, kentimizde Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Belediye Başkanımız Vahap Akay, ilgili tüm kamu kurum ve kuruluşlarının yönetici ve personeli, meslek odaları, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ve Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirildi.