KOVİD-19 TEDBİRLERİ DENETİMİ YAPILDI (04-09-2020)

İçişleri Bakanlığı’nca yayınlanan genelge kapsamında tüm yurtta olduğu gibi kentimizde de kapsamlı Kovid-19 Tedbirleri denetimleri gerçekleştirildi.

Temizlik, maske ve mesafe kurallarının salgınla mücadele açısından büyük önem arz ettiği şu günlerde hayatın her alanında mevcut tedbirlere uyulmasının öneminin bir kez daha ortaya çıktı. İçişleri Bakanlığı tarafından 81 İl Valiliği’ne gönderilen “Kovid-19 Tedbirleri Kapsamında 4 Eylül 2020 Denetimi' başlıklı genelge kapsamında ülke genelinde Kovid-19 tedbirleri denetimi yapıldı.

"Sağlık için hepimiz için" sloganıyla yapılan geniş kapsamlı denetimler, kentimizde Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Belediye Başkan Yardımcımız Nedim Yılancı, ilgili tüm kamu kurum ve kuruluşlarının yönetici ve personeli, meslek odaları, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ve Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirildi.