KIZILPINAR’DA HASKO VE KARALAR SOKAKLARDA DEMİRLİ BETON YOL YAPIMI TAMAMLANDI (01-08-2018)

Kızılpınar Mahallemizde altyapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklardaki yol yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Hasko ve Karalar Sokaklarda da demirli beton yol yapım çalışmaları tamamlandı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ tarafından Kızılpınar Mahallemizde yürütülen altyapı çalışmalarında sona gelinirken; altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklardaki üstyapı çalışmaları da aralıksız sürüyor. Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kızılpınar Mahallemizde altyapısı tamamlanan Hasko ve Karalar Sokaklarda toplam 2000 metrekare demirli beton yol yapım çalışmalarını tamamladı. Yol yapım çalışmaları, altyapısı tamamlanan tüm cadde ve sokaklarda devam edecek.