KIZILPINAR’DA 2 SOKAKTA DAHA DEMİRLİ BETON YOL YAPIMI TAMAMLANDI (06-08-2018)

Kızılpınar Mahallemizde altyapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklardaki yol yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Malkara 1 ve Malkara 2 Sokaklarda da demirli beton yol yapımı tamamlandı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ tarafından Kızılpınar Mahallemizde yürütülen altyapı çalışmalarında sona gelinirken; altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklardaki üstyapı çalışmaları da aralıksız sürüyor. Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kızılpınar Mahallemizde altyapısı tamamlanan Malkara 1 Sokak ve Malkara 2 Sokak’ta toplam 1000 metrekare demirli beton yol yapım çalışmalarını tamamladı. Kızılpınar Mahallemizde sıcak asfalt kaplama ve demirli beton yol yapım çalışmaları, altyapısı tamamlanan tüm cadde ve sokaklarda devam edecek.