KIZILPINAR MERKEZ CAMİİ’NDE SECCADE DAĞITIMI YAPILDI (16-10-2020)

Pandemi ve artan Korona Virüs vaka sayıları nedeni ile hastalığın bulaşma riskini azaltmak için Çerkezköy Belediyesi tarafından bugün Cuma Namazı öncesi Kızılpınar Atatürk Mahallesi  Merkez Camii’nde vatandaşlarımıza 150 adet seccade dağıtımı yapıldı.

Kızılpınar Atatürk Mahallesi Mahallemizde bulunan Merkez Camii’nde Cuma Namazını eda etmek için gelen vatandaşlarımıza Çerkezköy Belediyesi tarafından Belediye görevlilerince seccade dağıtımı yapıldı. Çerkezköy Belediyesi tarafından dağıtılan seccadeler üzerinde Cuma Namazını kılan vatandaşlar, seccade dağıtımı dolayısı ile Belediye Başkanımız Vahap Akay ve Çerkezköy Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

KIZILPINAR MERKEZ CAMİİ’NDE 150 ADET SECCADE DAĞITILDI

Pandemi dolayısı ile camilerde Cuma Namazlarının sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uygun olarak kılındığını belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Ayrıca namaz kılmaya gelen vatandaşlarımızın seccadelerini yanlarında getirmeleri gerekiyor. Bugün Kızılpınar Atatürk Mahallemizde bulunan Merkez Camiimize gelen vatandaşlarımıza Çerkezköy Belediyesi olarak namaz öncesi 150 adet seccade hediye ettik. Önümüzdeki haftalarda diğer mahallelerimizde de seccade dağıtımı gerçekleştireceğiz” dedi.

ÖNLEMLERE TİTİZLİKLE UYALIM

Pandemi ile mücadelenin devam ettiğini belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, vatandaşlarımızdan sosyal mesafe, maske ve hijyen kuralları ile alınan önlemlere titizlikle uymalarını istedi.