KIZILPINAR MAHALLEMİZDE ASFALT ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR (10-08-2017)

Belediyemiz tarafından Mayıs ayında kentimizin dört bir yanında startı verilen beton kaldırım ve sıcak asfalt kaplama çalışmaları Kızılpınar Mahallemizde devam ediyor.

ALTYAPISI TAMAMLANAN SOKAKLARIMIZI ASFALTLIYORUZ

Kentimiz genelinde Mayıs ayında 171 sokakta beton kaldırım ve sıcak asfalt kaplama çalışmalarının başladığını belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Beton kaldırım ve sıcak asfalt kaplama çalışmalarımız, Mayıs ayında Fevzipaşa Mahallemizde Şimşir Sokak’ta başladı. Ekipler, bahse konu yatırım çerçevesinde ilçe merkezimizde belirlenen noktalarda sıcak asfalt kaplama çalışmalarını tamamladı. Şimdi de Kızılpınar Mahallemizde Büyükşehir Belediyesi tarafından altyapısı tamamlanan sokaklarımızı asfaltlıyoruz” ifadelerini kullandı.

KIZILPINAR MAHALLEMİZDE TOPLAM 118 SOKAĞIMIZI ASFALTLAYACAĞIZ

Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Kızılpınar Mahallemizde toplam 118 sokağımızı asfaltlayacağız. Büyükşehir Belediyemizin altyapı çalışmalarını tamamlayıp Belediyemize teslim ettiği sokaklarımızda asfaltlama çalışmalarını sürdürüyoruz. Kızılpınar Mahallemizde bugüne kadar Tunç Sokak, Turan Sokak, Yasin Sokak, Korkmaz Sokak, Mert 1 Sokak, Gören Sokak, Erce Sokak, Erce 1 Sokak, Deniz Sokak, Buzkuş Sokak, Beydoğan Sokak, Bektaş Sokak, 93. Sokak, 116. Sokak, 117. Sokak’ta asfaltlama çalışmalarımız tamamlandı. Büyükşehir Belediyemizden teslim alacağımız sokaklarımızda asfaltlama çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Her hakkı saklıdır 2016