KIŞ SPOR KURSLARIMIZ DEVAM EDİYOR (03-03-2021)

Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen ve 6 farklı branşta düzenlenen Kış Spor Kurslarımız devam ediyor.

6 BRANŞTA KURS BAŞLADI

Çerkezköy Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından bu yıl ikincisi organize edilen Yetişkin Kış Spor Kursları 6 branşta gerçekleştiriliyor. Yetişkin Kış Spor Kurslarının başladığını belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Step Aerobik, Halk Oyunları, Yoga, Masa Tenisi, Okçuluk ve İşaret Dili branşlarında düzenlediğimiz Kış Spor Kurslarımız pandemi önlemleri altında 15 Şubat tarihinde başladı ve devam ediyor. Düzenleyeceğimizi duyurduğumuz Voleybol ve Badminton kurslarına ise yeterli sayıda başvuru yapılmadığı için başlayamadı” dedi.

KURSİYERLERİMİZE VE EĞİTİMCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUM

Bu yıl ücretsiz olarak ikincisi düzenlenen Kış Spor Kurslarından Halk Oyunlarına 60, İşaret Dili’ne 55, Masa Tenisine 30, Okçuluk Kursuna 55, Step-Aerobik Kursuna 75 ve Yoga Kursuna ise 75 kursiyerin katıldığını belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Kurslarımıza katılan tüm kursiyerlerimize ve eğitimcilerimize başarılar diliyorum. Kurslarımıza katılan vatandaşlarımızın güzel vakit geçirebileceği, kendilerini geliştirebileceği olanaklarını Çerkezköy Belediyesi olarak sağladık. İnşallah kursiyerlerimizin beklentilerine cevap veririz” dedi.