KENTİMİZ GENELİNDE SOLÜSYON VE TUZLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR (08-02-2020)

Bölgemizde etkili olan kar yağışı ile birlikte kentimiz genelinde Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen solüsyon ve tuzlama çalışmaları devam ediyor.

Çerkezköy Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekipleri, kar yağışının kentimizde etkili olması ile birlikte buzlanmanın önüne geçmek için yollarda tuzlama ve solüsyon çalışmalarına başladı. Belediye Başkan Yardımcımız Nedim Yılancı ve Belediyemiz Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürü Levent Yıldırım çalışmaları bizzat takip ederken; vatandaşlarımızın herhangi bir aksaklık yaşamaması için ekiplerimiz, cadde ve sokakları dolaşarak tuzlama ve solüsyon çalışmalarını sürdürüyor.