KARTAL VE AYDOĞDU SOKAKLARDA KASİS YAPIM ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI (30-03-2017)

Kentimizin farklı noktalarında asfalt yol onarım çalışmalarını sürdüren Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, iki sokağımızda da yayaların güvenliği kapsamında kasis yapım çalışması gerçekleştirdi.

BOZULAN YOLLAR ONARILIYOR

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerinin şehrin muhtelif noktalarında yol yapım ve onarım çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Ekiplerimiz son olarak Öztrak Caddesi üzerinde yolun bozulan noktalarında asfalt onarım çalışmalarını tamamladı. İhtiyaç duyulan noktalarda yol ve kaldırım onarım çalışmalarımız devam edecektir” dedi.

İKİ SOKAKTA KASİS YAPILDI

Kentin bazı cadde ve sokaklarında zaman zaman sürücüllerin aşırı hız yapmaları nedeniyle yayaların güvenliğinin tehlikeye girdiğine dikkat çeken Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Araçların aşırı hız yapmalarının önüne geçilmesi amacıyla bazı noktalara yol kasisleri yapıyoruz. Ekiplerimiz bu kapsamda Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Kartal Sokak ve Fatih Mahallesi Aydoğdu Sokak üzerinde kasis yapım çalışmalarını da tamamladı” ifadelerini kullandı.

Her hakkı saklıdır 2016