KALDIRIM YAPIM VE ONARIM ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR (30-03-2017)

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kentimizin çeşitli noktalarında gerçekleştirilen kaldırım yapım ve onarım çalışmaları devam ediyor.

BEŞ SOKAKTA YENİ KALDIRIM YAPILIYOR

Çerkezköy’ün muhtelif cadde ve sokaklarında yeni kaldırım yapım ve mevcut kaldırımların onarım çalışmalarının sürdüğünü belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Ekiplerimiz bugün de Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallemize bağlı Kahraman Sokak, Bağlık Mahallemize Söğütlü Sokak, Mahmut Bey Soka ve Çamlıbel Sokak ile Fevzipaşa Mahallemize bağlı Memur Sokak’ta yeni kaldırım çalışmalarına devam ediyor. Ayrıca kentimizin ihtiyaç duyulan her noktasında kaldırım onarım çalışmaları da sürmektedir. Ekiplerimiz, mümkün olduğunca vatandaşlarımızı ve esnafımızı rahatsız etmeden çalışmalarını gerçekleştirmektedir” ifadelerini kullandı.

Her hakkı saklıdır 2016