İKRAM ÇEŞMEMİZDEN SOĞUK SU AKIYOR (13-07-2017)

Çerkezköy halkının çorba içme imkanı bulduğu ikram çeşmesinden soğuk su akmaya başladığını belirten Belediye Başkan Yardımcımız Enver Bayram, “Yazın kavurucu sıcağından bunalan vatandaşlarımız İkram Çeşmemizden akan soğuk su ile serinleyecek” dedi.

SICAKTAN BUNALAN VATANDAŞLARIMIZ İKRAM ÇEŞMEMİZ İLE SERİNLİYOR

İkram Çeşmesi’nin 2015 yılı başından beri Çerkezköy halkına sıcak çorba hizmeti verdiğini belirten Belediye Başkan Yardımcımız Enver Bayram, “Sabahın erken saatlerinde işe giden işçilerimiz ve okula giden öğrencilerimiz Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Amfi Tiyatro yanında bulunan İkram Çeşmemizden sıcak çorba hizmetinden faydalanıyordu. Her gün farklı çorba çeşitlerinin aktığı İkram Çeşmemiz, içinde bulunduğumuz sıcak yaz aylarında ise soğuk su hizmeti vermeye başladı. Sıcaktan bunalan vatandaşlarımız, İkram Çeşmemizden akan soğuk su ile serinleyebilecek. Vatandaşlarımız İkram Çeşmemizden gün boyunca soğuk su içme imkanına kavuşmuş oldu” ifadelerini kullandı.

Her hakkı saklıdır 2016