İKRAM ÇEŞMEMİZ YENİDEN AKMAYA BAŞLADI (16-10-2020)

Çerkezköy Belediyesi tarafından 2015 yılında hizmete sunulan İkram Çeşmemizden her sabah yeniden sıcak çorba ikramı yapılmaya başlandı.

5 YILDIR SICAK ÇORBA AKIYOR

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde Amfi Tiyatro yanında hizmet veren İkram Çeşmesi’nden her sabah işe giden veya işten gelen işçiler, okula giden öğrenciler için çorba ikram edilmeye tekrar başlandığını belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay “Yaz tatilinin ardından işe giden veya işten gelen işçilerimiz ile okula giden öğrencilerimiz sabah çorbalarını yeniden ikram çeşmemizden içmeye başladılar. Sabah erken saatlerde uyanarak, okuluna, işine koşturan öğrencilerimiz ve vatandaşlarımız için sıcak bir çorbanın öneminin büyük olduğunu biliyoruz. Bu nedenle 2015 yılında hizmete soktuğumuz İkram Çeşmemizin gerekli bakım ve temizliğini yaparak, pandemi şartlarını da dikkate alarak yeniden halkımızın hizmetine sunduk” dedi.

HAFTA İÇİ HER GÜN SICAK ÇORBA AKIYOR

“İkram çeşmesinde en geç 06.00’da çorba hazır olacak. Vatandaşlarımız çeşmedeki çorba bitene kadar sıcacık çorbalarını içebilecekler” diyen Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay “Üç vanası olan bu çorba çeşmesinden vatandaşlarımız her sabah 06.00 ile 09.00 saatleri arasında ücretsiz olarak çorbalarını içmeye devam edebilecek” dedi.

Hafta içerisinde hizmet veren İkram Çeşmesi’nden her gün değişik çorba çeşitlerinin akacağını kaydeden Belediye Başkanımız Vahap Akay, her gün çorbanın bitmesi ile birlikte temizliği yapılan çeşmenin hijyeni için gerekli özenin ve itinanın gösterildiğini de kaydetti.