HALI YIKAMA ARACIMIZ HİZMETE GİRDİ (12-01-2018)

Kentimiz genelindeki ibadet yerlerinin temizliklerinde kullanılmak üzere Belediyemiz tarafından alınan Halı Yıkama Aracı hizmet vermeye başladı

Kentimiz genelindeki ibadethanelerin temizlik hizmetlerinde kullanılmak üzere bir adet Halı Yıkama Aracı aldıklarını belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, “İbadet yerlerini daha önce personel görevlendiriyorduk ve görevlendirdiğimiz personeller yapıyordu. Şimdi alınan Halı yıkama Aracı ile ibadet yerlerimizin temizliğini tam otomasyonlu bu araç yapıyor” dedi.

DAHA HİJYENİK VE TEMİZ OLACAK

Halı Yıkama Aracı’nın kentimiz genelinde bulunan tüm mahallelerdeki ibadet yerlerinin periyodik olarak temizliğini yapacağını, halılarını vakumlu su ve halı şampuanı ile yıkayacağını, leke çıkmaması durumunda leke çıkarıcı deterjan ile yıkayacağını belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Halı Yıkama Aracımız temizliğin yapılacağı ibadet yerinin önüne varacak. Ardından içerdeki halılar halı yıkama şampuanı ile ıslanıp, vakumlu su ile yıkanıp, suyu çekilecek. Bu işlemin ardından ibadet alanlarımız daha hijyenik ve temiz olacak” dedi.