GÜREŞÇİLERİMİZ BALIKESİR’DEN MADALYALARLA DÖNDÜ (11-02-2020)

Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Güreş Takımı sporcuları, Balıkesir’de düzenlenen Okullar Arası Güreş Şampiyonası’ndan madalyalarla döndü.

Balıkesir’in Edremit ilçesinde 7-8-9 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilen Okullar Arası Yıldızlar Güreş Şampiyonası’na katılan Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Güreş Takımımız, kentimizi başarıyla temsil etti. Turnuvada, Grekoromen stilde 41 kilogramda mücadele eden Caner Arslan 3’üncü olurken; yine grekoromen stilde 75 kilogramda mücadele eden Çınar Okumuş da 3’üncü oldu. Serbest stilde 41 kilogramda mücadele eden sporcumuz Can Ergen de turnuvada 3’üncü oldu.

Sporcularımız 27 – 29 Şubat tarihlerinde Tokat’ta yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandılar. Sporcularımızı elde ettikleri başarılardan dolayı tebrik eden Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Güreş Takımımız, kentimizi başarıyla temsil ettiler. Sporcularımızı bir kez daha gönülden kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.